Min kulturuge

FUGLESTUE - Christiansø

Sted: Christiansø
Kategorier:
Familievenlig
Natur
Teater/scenekunst
Dage:
17. september

Er du optaget af fugle? Ved du at en mursejler kan flyve frem og tilbage mellem her og Mozambique uden at røre jorden en eneste gang?

Kom og besøg FUGLESTUE, en installation, opsat for at undersøge verden fra fuglens perspektiv. Kom og snak om fugle, del din viden, måske din passion, eller deltag i sekvenser der på forskellig vis leger med at sætte os i fuglens sted.

FUGLESTUE er en installation man kommer ind i, et slags telt uden tag - en ramme der åbner udsyn til himlen, men afskærer landskabets horisont. I denne struktur bliver himlen scenen og fuglene det der fanger øjet.

I installationen undersøger performer Helga Rosenfeldt-Olsen verden fra fuglens perspektiv. Hun inviterer til samtaler og interaktioner der leger med tanken om hvordan verden kan se ud fra himlen. 

Samtidig er FUGLESTUE en indsamlingsstation, et sted du kan komme og fortælle hvis du har en god fuglehistorie, fortællingerne optages og kan indgå som en del af WunschMachines kommende vandreforestilling om fugle som har premiere i efteråret 2024.

FUGLESTUE er åben fra 12-16, du skal ikke bestille tid eller noget, du kan bare komme forbi. FUGLESTUE henvender sig til alle der elsker fugle, fra passionerede ornitologer til nysgerrige børn.