Min kulturuge

WAITING FOR THE BAD THING TO HAPPEN - for elever på Campus Bornholm

Sted: Rønne
Kategorier:
Teater/scenekunst
Dage:
15. september

OBS! Denne forestilling er særligt for eleverne på Campus Bornholm. Øvrigt publikum er meget velkomne til de andre forestillinger!

Inspireret af nutidige skildringer af "verdens ende" udforsker dansernes i WAITING FOR THE BAD THING TO HAPPEN med humor og begavet koreografi de ting, vi anser som meningsfulde eller værd at iscenesætte og dele, når vi bliver konfronteret med vores egen dødelighed.

 

WAITING FOR THE BAD THING TO HAPPEN 
Af The Nordic Beasts
- et show om håb / Premiere 15. september 2023


WAITING FOR THE BAD THING TO HAPPEN er et absurd og energisk danseteaterstykke, der udforsker vores ønske om at sætte et aftryk og gå ud med et BRAG! Selv når man står overfor verdens ende. Stykket har premiere på Bornholms Kulturuge (DK).


Inspireret af nutidige skildringer af "verdens ende" udforsker WAITING FOR THE BAD THING TO HAPPEN med humor og begavet koreografi de ting, vi anser som meningsfulde eller værd at iscenesætte og dele, når vi bliver konfronteret med vores egen dødelighed - og vores ønske om at afslutte med et brag!


Showet starter med, at publikum møder vores fem unge dansere, som vil byde dem velkommen til WAITING FOR THE BAD THING TO HAPPEN - menneskehedens sidste selvhjælpsgalla, hvor vi forbereder os på at møde Afslutningen på den mest meningsfulde måde og selvfølgelig også med det største brag!

Til at co-koreografere og opføre dette show har vi inviteret fem unge nordiske dansetalenter: Bjartey Élin (IS), Lauri Lohi (FI), Thea F. Möller (SE/UK), Shelmith Øseth (NO) og Rune Klenø (DK). Manuskriptet til showet er skrevet af manuskriptforfatter Krista Hannula (FI), musikken er komponeret af Ida Duelund Hansen (DK), den stedspecifikke belysning er designet af Jari Matsi (EE/DK) og koreografien og instruktionen bliver udført af den prisvindende danser og koreograf, Noora Hannula (DK/FI), der har valgt at bosætte sig på Bornholm, hvorfra The Nordic Beasts kunstneriske virke nu også udspringer fra. 

Producent: Laura Frederikke Jespersen

Produktionsleder: Mathilde Gautard

Scenograf: Tine Jespersen

Kostumer: Pernille Vestergaard

Lyddesign: Michael Brøndum

Lysdessign: Jari Matsi

Set design: Tine Jespersen

Video consultant: Alex Christoffer Rasmussen

Grafisk design: Søren Meisner

PR: Julie Grove / GORGON LAB


 
Spiller på disse tidspunkter: 
fredag 15. sep.: 12.30-13.15 (for Campus elever) og 19.30-20.15.
lørdag 16. sep.: 16.00-16.45
søndag 17. sep.: 16.00-16.45

https://www.thenordicbeasts.com/