Er havtorn 'HOT or NOT' bedøm selv!

Kategorier:
Madkultur
Dage:
14. september
21. september

Besøg Danmarks første økologiske havtornplantage og deltag i en udvidet smageevent og en god snak om havtorn og iværksætteri på Bornholm.

HØSTET invitere på havtorn-smagning, hvor du enten bliver  bekræfte i at havtorn er lige så fantastisk en råvare som du tror eller vi fjerner din fordom om at havtorn er et surt bær, som kokke og fødevareproducenter forsøger at snige ind i næsten alt. 

Du kommer til at smage en del forskellige drikkevarer med havtorn, havtorn-øl, snaps, slushice, gin, likør, 100% saft og havtornblad-te. Indimellem serveres der forskellige kiks m/ost og havtorn og havtorn-kage. 

Mens vi smager fortæller både Camilla og Mads om HØSTETs erfaringer med havtorn, madkultur og samarbejder på Bornholm og lidt om hvordan det er at flytte familien fra Kbh. til Bornholm.